ترمیم دندان های شکسته به چه صورت می باشد؟

دانستی برای افزایش اطلاعات عمومی

ترمیم دندان های شکسته به چه صورت می باشد؟

۲۶ بازديد
شکستن دندان ها شاید برای هر کسی اتفاق نیوفتد و در شرایط خاص و به دلایل مختلفی امکان شکستی در ناحیه دندان ها وجود دارد و از آنجایی که ناحیه دهان و دندان برای تمامی ه افراد بخش مهمی از بدن می باشد لازم است از ترتیب و یکسانی خاصی برخوردار باشند به همین علت پس از هر گونه شکستگی افراد به دندان پزشک و هکچنین متخصص مراجعه کرده و در پی رفع این مشکل و استفاده از خدمات درمانی ترمیم دندان ها، بهره خواهند برد. به همین منظور با توجه به تشخیص پزشک و نوع شکستگی و آسیب به دندان ها، انواع مختلفی از ترمیم دندان برای افراد مراجع در نظر گرفته می شود.
انواع روش های ترمیم دندان
  • پولیش دندان
  • پیوند: در اکثر مواقع از این روش برای اصلاح و ترمیم دندان های جلویی استفاده می شود، که در این روش از رزین کامپوزیت که رنگی مشابه رنگ دندان های اصلی دارا می باشد بهره برده می شود.
  • قرار دادن کانال ریشه و تاج: اگر شکستگی به مغز دندان ها سرایت کرده باشد در نتیجه از آنجایی که ممکن است به کانال و یا ریشه دندان ها نیز سرایت کند از روش ترمیم دندان شکسته از طریق ایجاد کانال ریشه استفاده می شود.
  • کشیدن دندان و ایمپلنت
انواع مواد برای ترمیم دندان ها
انجام خدمات درمانی ترمیم دندان ها با انواع مختلفی از مواد صورت می گیرد که از دسته متداول ترین این مواد می توان به طلا، کامپوزیت رزین، آمالگام، سرامیک و گلاس آینومر اشاره نمود. اما در بین این دسته از مواد نیز بیشترین موادی که مورد مصرف قرار گرفته می شوند آمالگام و کامپوزیت هستند که از آمالگام به دلیل داشتن طول عمر بالای ده سال، قیمت پایین ممکن است طرفدارانی داشته باشد اما به دلیل دارا بودن رنگ نقره ای از طرفداران آن کاسته شده است. اما ماده ی کامپوزیت که یکی از رایج ترین روش های درمانی و زیبایی ، امروزه در دندان پزشکی ها می باشد به علت شباهت بالای  با رنگ دندان ها، برای دندان های جلو و یا دندان هایی که در لبخند فرد دید بیشتری دارند استفاده می شود، طول عمر این مواد ترمیمی نیز به نسبت ماده ی آمالگام کمتر است و هزینه بیشتری نیز دارا می باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.