پنجشنبه ۲۷ بهمن ۰۱ | ۱۷:۵۳ ۲۰ بازديد
همگی ما می دانیم که برای داشتن دندان های سالم، در ابتدا لازم است بهداشت دهان و دندان هایمان را رعایت کنیم. اما در شرایطی با توجه به نوع دندان ها و همچنین نوع خوراک، ممکن است دندان های ما نیازمند دریافت خدمات درمانی مانند روکش دندان شوند که در اکثر مواقع نیز در سنین میانسالی اتفاق می افتد. اما روکش دندان چیست و چه اتفاقی برای دندان ها رخ می دهد که به دریافت چنین درمانی نیازمند می شویم؟ این مبحثی می باشد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
روکش دندان ها چیست؟
روکش های دندان درواقع امروزه یکی از رایج ترین و متداول ترین روش ها برای ترمیم دندان ها می باشد که تاج و یا کلاهکی شبیه به دندان های اصلی می باشد که در امر جوییدن شما را یاری می کند. به همین دلیل است که انجام خدمات روکش دندان را تاج مصنوعی برای دندان ها نیز معرفی می کنند.
چه زمانی افراد نیازمند خدمات روکش دندان می شوند؟
روکش دندان زمانی برای افراد تجویز می شود که دندان های فرد دچار آسیب دیدگی های وسیع، پوسیدگی شدید و گسترده و عواملی از این دست دچار شده باشد، پزشک توصیه می کند.
انواع روکش های دندان
- روکش معمولی یا پی اف ام
- روکش زیرکونیا
- روکش ایمکس
اما یکی از بهترین روش های اعمال روکش دندان، روکش های سرامیکی می باشند که شباهت بسیاری به دندان های طبیعی دارند و در نتیجه از طرفداران بسیاری نیز برخوردار می باشند. هرچند لازم به ذکر است قیمت روکش دندان های سرامیکی به علت همین شباهت و نزدیکی با دندان های انسان، بیشتر از سایر مدل ها می باشد.
آیا پس از انجام روکش دندان نیاز به مراقبت هایی می باشد؟
برای مراقبت های پس از انجام انواع روکش های دندان پس از خوردن غذا، لازم است بین دندان ها نخ دندان کشیده و بهداشت دهان و دندان رعایت شود. در نظر داشته باشید که در روز های اولیه باید غذاهای نرم خورده شود و هیچ گاه از دندانی که روکش شده برای شکستن آجیل و یا سایر موارد این چنینی استفاده نشود.